گلس آنتی استاتیک
گلس آنتی استاتیک
یکی از بهترینهای موجود در بازار قطعا گلس آنتی استاتیک هست. صفحه نمایش یا گلسی که بخاطر ویژگیهای عالی میتونه بهترین انتخاب باشه هم برای فروشنده و هم برای خریدار. برای فروشنده بخاطر چسب قوی و ضد غبار بودنش و برای خریدار ضد ضربه بودن و شفافیت و جلای بینظیرش هست. در ادامه ویژگیهای بینظیرشو براتون میگم تا از ویژگیهای منحصر به فردش تعجب کنید.
جنس گلس آنتی استاتیک
جنس این مدل محافظ صفحه از شیشهی منعطف هست که مقاومتش رو بالاتر میبره. البته از مواد آلی ساخته شده و ترکیبی از شیشه و آلومنیوم هست. ضد خش بودن و ضد ضربه بودن از دیگر قابلیتهای این مدل هست. ضد ضربه بودن به این معنی نیست که به هیچ وجه نشکنه و مقاومت صد در صد داشته باشه، این مقاومت در برابر افتادنها و در برابر افتادنها و ضربات معمولی و ضربات محکم ولی نه خیلی محکم که به گوشی وارد میشه میتونه مقاومت خیلی خوبی از خودش نشون بده و از صفحه نمایش محافظت عالی داشته باشه.
ویژگیهای محافظ صفحه نمایش آنتی استاتیک
مورد به مورد ویژگیهای این مدل گلس رو باهم بررسی میکنیم و در آخر با گلس سوپر دی که رقیب سرسرخت این مدل هست یک مقایسه کوچکی میکنیم.
انعطاف عالی
اگه شیشهای پس انعطاف معنی نمیده؟؟ شاید این سوال شما هم باشه که اگه شیشهای هست پس انعطاف هم معنا نداره یا اگه انعطاف داره پس شیشهای نیست. با پیشرفت تکنولوژی و ساخت محصولات از مواد آلی باعث شده که یک خروجی با قابلیتهای خارق العاده دست پیدا کنند. شرکت میتوبل با تولید گلسهای بینظیر سوپر دی و آنتی استاتیک و بهره گیری از این تکنولوژی تولیدات خارق العادهای داشته و توی بازار حریف بطلبونه. ترکیب شیشه و درصدی آلومنیوم تونسته خروجی محصولی شیشهای با قابلیت انعطاف رو داشته باشه.
ضد غبار بودن
شاید بشه همین قابلیت رو یک انقلاب در صنعت گلس حساب کرد چرا که در تمامی مدلهای گلس و محافظ صفحه نمایش تا قبل از آنتی استاتیک، بخاطر وجود الکتریسیته ساکن و چسب خود گلس ذرات معلق در هوا مانند گرد و غبار و پورز لباس فروشنده و فردی که گلس رو روی صفحه نمایش میندازه ، خروجی کار آنقدری دلچسب و یکنواخت نمیشه و وجود یک غبار کوچیک تمام تلاشها و خاصییتهای یک گلس رو زیر سوال میبره اما گلس آنتی استاتیک بخاطر خواص و مواد آلی که در اون به کار رفته از تولید الکتریسیته ساکن (ESD) جلوگیری میکنه.
اما نحوهی عملکرد این خاصیت عدم تولید الکتریسیته چگونه هست؟ مولوکولهای آنتی استاتیک و مواد آنتی استاتیک در وحلهی اول به شکل یکنواخت و به شکل یکدست داخل ماده حل شده و بعد از مراحل شیمیایی مختلف بعلت ناسازگاری با مواد ، به سطح بیرونی و رویی مهاجرت کرده و ماندگار میشن. وقتی سزح رویی رو تشکیل دادن رطوبت هموا رو جذب میکنن و یه لایهی بسیار باریک و میکروسکوپی روی گلس به وجود میاد که باعث تخلیهی بار الکتریکی شده و مانع جذب گرد و غبار و پورز میشه.
آب گریز بودن و ضر چربی بودن
این قابلیت بیشتر در سطوح نانو بکار میره اما برای یک مافظ صفحه نمایش هم میتونه یک آپشن خیلی بینظیر باشه چرا که لکههای چربی خیلی زود از روی صفحه پاک میشه ووقتی دستتون خیسه هم زود آب و قطرات آب از روش میره کنار و نگران نیستید که آب بره داخل گوشهای از صفحه نمایش و نفوذ کنه یا اثرات قطره ها روی صفحه بمونه
نشکن بودن از لبه
مهمترین عیب گلسهای شیشهای اینه که از لبه میشکنن. مثلا گلس سوپر دی با اون استحکام عجیب و غریب از لبه به راحتی میشکنه ولی گلس آنتی استاتیک به این راحتیا نمیشکنه و از لبه استحکام قابل توجهی داره علاوه بر استحکام لبههای گرد و سازگار با گوشی داره.
ضد خش بودن
گلسهای سرامیکی بشدت خش بردار هستن و نمیتونید روی این موضوع حساب کنید که خش برندارن ولی سوپر دی و انتی استاتیک بشدت در برابر خش مقاوم هستن. اگر گوشی شما کنار یک شی مانند کلید باشه میتونید این اطمینان رو داشته باشید که با گلس آنتی استاتیک خط روی محافظ نمیفته و محافظ صفحه نمایش خیلی زود خط نمیگیره.
شفافیت بینظیر
اما برسیم به قابلیت بینظیر و شفافیت عالیش که وقتی از این مدل و سوپر دی استفاده میکنید کیفیت صفحه نمایشتون رو در حد 99 درصد حفظ میکنه و انگار که اصلا گلسی روی گوشی نیست و این میتونه یه حس خیلی عالی بهتون بده و اصل اون لذت استفاده از گلس رو اینجا ببرید.